Bilreparasjoner kan være en kilde til stress for mange mennesker. Det du må være sikker på er at du er på toppen av å få de beste reparasjonene på bilen din ved å vite hva du skal gjøre eller hvor du skal dra. Ved å bruke tipsene nedenfor får du reparasjonene du trenger for å få bilen din til å fungere skikkelig.

Før du lar mekanikeren jobbe på bilen din, må du kontrollere at du har alle prisene nede. Spør om tilleggsgebyrer som kan oppstå under reparasjonen og eventuelle kostnader du kanskje ikke er klar over. Dette vil sikre at du ikke blir overrasket når regningen kommer for bilreparasjonen din.

Hvis du hører en hvinende lyd når du tråkker på bremsene, er det sannsynlig at du trenger nye bremseklosser eller rotorer. Ikke vent med å la en mekaniker sjekke bremsene dine. Det vil bli mer skade å betale for, og det er også farlig å kjøre bilen din hvis bremsene ikke fungerer som de skal.

Det er viktig å opprettholde nivået på bremsevæsken. Bremsevæskekammeret er vanligvis nær motoren og bør kontrolleres regelmessig. Sørg for at rommet er to tredjedeler fullt og tilsett mer bremsevæske hvis du trenger det. Det kan være en lekkasje i systemet ditt hvis du ofte trenger å tilsette mer bremsevæske.

Se etter et bilverksted som viser sertifiseringene sine for alle å se. Se godt på det for å sikre at de er aktuelle. Selv om de er sertifisert, garanterer det ikke kvalitetsarbeid, men det er større sjanse for at arbeidet blir gjort riktig.

Hold godt organiserte poster på bilen din. Du bør ha lett tilgjengelig oversikt over alt som gjelder vedlikehold av bilen din når du ser en mekaniker. Godt organiserte poster kan hjelpe dem med å diagnostisere et problem riktig første gang. Uorganiserte poster kan føre til gjentatte reparasjoner og masse bortkastede penger og tid.

Pass på at du vet om du har en mekaniker som kan hjelpe deg med bilen din. Det er visse detaljer som han trenger å vite før han utfører reparasjoner. Hvis du ikke er sikker, gå til forhandleren for reparasjon.

Automotive Service Excellence -logoen er et tegn på at du har funnet en god mekaniker. Mekanikere må bestå en eksamen og opprettholde en utmerket rekord for å motta denne logoen. Ikke alle gode mekanikere får denne sertifiseringen, men du bør fortsatt prøve å finne en mekaniker som er ASE -sertifisert.

Spør bilmekanikeren om deres ASE -sertifisering. National Institute for Automotive Service Excellence har en test to ganger i året for det. For å oppnå denne sertifiseringen må mekanikere bestå en skriftlig test, samtidig som de har omtrent to års arbeidserfaring innen bilmekanikk og reparasjon. Denne sertifiseringen øker sjansene dine for å finne kompetente mekanikere.

Bilproblemer kan være irriterende. Likevel, hvis du vet litt om prosessen, kommer du ut på topp. Hold denne informasjonen tilgjengelig, slik at du får den når du trenger den.

Maintain And Repair Your Vehicle